Stroiteli.bg
Търсене
Над 41 млн. лв. за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“, т. нар. „Златна София“ и други знакови места в София Нанков обеща 30 км от АМ ”Струма” предсрочно Евродепутатите целят по-чисто и ефективно използване на енергията Защо продават гара „Пионер”? Недостиг на общински жилища в Русе преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


 RSS ПОСЛЕДНИ НОВИНИ


Сложната структура на един изложбен център в Китай

Сложната структура на един изложбен център в Китай


14:56 ч., 19.12.2017 г.

Концепцията на Chongli Planning Exhibition Hall е извлечена от релефа, очертан от съседните снежни планини, които характеризират местността. Извивката и формата са взети от околните планински склонове и ски пътеки, оставени от туристите и посетителите, изобразени като ротационен знак, който символизира постоянно развиващата се околна среда.

Дизайнът е избран неслучайно - така сградата се свързват безпроблемно с контекста на района, излязъл от променящите се сезонни годишни състояния. Оттук излиза и темата "Пожар и лед". Огънят представя сградата през лятото, а ледът - през зимата. Температурите се променят много бързо от ледената зима до горещото лято в Chongli, така че архитектурният и дизайнерският екип изпълниха успешно интегрирането на топли и студени фасади. Окончателната форма се доразви в следствие на постоянните усилия на екипа за постигане на перфектната кривина, която да имитира и съчетава не само склоновете, но и характера на ски пистите.

Сградата представя връзката и интегрирането на топлата и студената среда на този уникален район.

Проектът действа като приветстващ информационен сайт за оформяне на интерактивна среда чрез различни стилове на информационни дисплеи, бюра за помощ и изложби, илюстриращи различните атракции, които районът и градът могат да предложат.

Оформлението на вътрешните пространства следва ясна и открита политика за насочване на посетителите към всички фази на изложенията, както и за създаването на отворена, прозрачна и приветлива атмосфера на сградата.

Тъй като сградата е с изглед към планинските пейзажи, гледките са много важни за дизайна. Формата на сградата е създадена, така че да се виждат красивите залези и панорамни гледки.

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright