Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ

Фирма за СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД

1000 София
ул.Неофит Рилски 46
тел.:
+359 2 98 00 556
факс:
+359 2 98 00 557
e-mail:
office@arteks.net

www.arteks.net

Ръководител: арх.Пламен Мирянов


19 години АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД създаде сгради и съмишленици. Гордее се еднакво с двете постижения. Пред клишето “млад и динамичен екип” тук се предпочита определението “отговорен и ефективен”. И непременно млад по дух, защото няма съзидание без ентусиазъм.

Гръбнакът на строителния процес са хората, повярвали още през 1993 г. в новата компания, в ангажимента й да строи по критерии, далеч по-взискателни от тези на клиентите. Тук идват професионалистите, готови да вградят талант и знания, опит и дързост в мисията “АРТЕКС”: архитектура, която облагородява града и вдъхновява жителите му. 

 

В АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД вярваме, че... 

С всеки сантиметър отстояваме името “Най-добрата чисто българска строителна компания”, когато строим луксозни жилищни сгради, административни комплекси, частни домове, хотели и църкви или реконструираме паметници на културата. 
 
Всеки проект започва с внимателно изслушаната мечта на клиента, която професионализмът на хората от АРТЕКС превръща в план за действие. 
Домът трябва да бъде преди всичко сигурен и спокоен. Защита срещу земетръс, топло- и шумоизолация, енергийна ефективност – всичко според актуалните световни практики и прогнозите за бъдещето. Да се строи не като за децата, а за пра-правнуците. 
 
 
 
 
 
 

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright