Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ИЗОЛАЦИИ

Фирма за ИЗОЛАЦИИ АРДЕКС ЕООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРДЕКС ЕООД

1582 София
жк. Дружба 2, блок 310 Б, партер
тел.:
+359 2 866 01 60
факс:
+359 2 866 01 06
GSM:
+359 889 80 18 90
e-mail:
office@ardex.bg

www.ardex.bg

Ръководител: Явор Стоянов
За контакти: Аделина Аршева

Статии:
2017
2016
2015


ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти. Много са предпоставките ARDEX да създава най-добрите връзки за своите клиенти.

Колкото клиенти с различни изисквания - толкова решения: продуктовата програма на ARDEX е съставена така, че да могат да предложат най-подходящия материал за всяка специфична проблемна зона.

ARDEX осъществява интензивни проучвания, работи с най-модерните производствени методи и поддържа непрекъснат диалог с професионалните строители: благодарение на задълбоченото познание, което получаваме от първа ръка, можем да рационализираме процеса на работа на строителната площадка осезаемо.

Техническите консултанти на ARDEX демонстрират директно на строителната площадка възможностите за приложение на техните продукти и начина, по който те функционират.

От 1968 г. ARDEX BAUSTOFF GmbH, Австрия, е много важна част от ARDEX - групата със седалище във Витен, Германия. От тук през 1949 г. започва победоносната експанзия на марката: първо в Европа, а после в целия свят. На българския пазар стъпва през 2000г., а от 2002г. е представена чрез дъщерно дружество, което успешно защитава световната и слава.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright