Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


ИЗОЛАЦИИ

Фирма за ИЗОЛАЦИИ АЛФАТОН МРАМОР ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АЛФАТОН МРАМОР ООД

1618 София
кв. Павлово, бул. Цар Борис ІІІ 136 Б
тел.:
+359 2 955 96 91, +359 2 955 42 91
факс:
+359 2 955 96 91
e-mail:
office@alfaton.bg

www.alfaton.bg

Ръководител: Антон Николов


AЛФАТОН Мрамор ООД е създадена през 1996 г. като търговска фирма в областта на настилките и облицовките от естествени каменни материали. Фирмата изготвя спесификации, осигурява изработката на детайлите и доставя материалите – мрамор и гранит и варовик за престижни обекти в Гърция, България и Русия.
В началото на 1998 г., фирмата започва развитие на направление “топлоизолации”, поемайки изключителното представителство на топлоизолационните плоскости от стабилизиран експандиран пенополистирен с търговска марка МОНОДУР. Този материал се произвежда по най-съвременна италианска технология, от специална първокласна суровина, в заводите на МОНОСТИР АД – една от първите и най-големи фирми производители на експандиран пенополистирен в Гърция, с над 25 годишна традиция.
На базата на този изключително ефективен топлоизолационен материал, компетентните специалисти на фирмата са разработили широка гама от интегрирани системи за топлоизолация:
Система за външна фасадна топлоизолация; Система за топлоизолация от вътрешната страна на стената; Система с панели АЛФАГКМ за вътрешна топлоизолация; Система АЛФАПАНЕЛ за външна фасадна топлоизолация; Система за фасадна топлоизолация под каменна облицовка; Системи за топлоизолация на подове; Системи за топлоизолация на покриви.
Заедно с материалите и системите с МОНОДУР® ЕПС, Алфатон Мрамор ООД предлага и много други материали за изолация – тръбни топлоизолации, различни видове подпокривни мембрани, подпаркетни подложки, метални керемиди, водосточни системи и др.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright