Stroiteli.bg
Търсене
Откриват разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас Започна изграждането на трета фаза от Логистичен парк Ист Ринг до София Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


АРХИТЕКТИ И ПРОЕКТАНТИ

Фирма за АРХИТЕКТИ И ПРОЕКТАНТИ АРХЦЕНТЪР А ООД в изданието свързващо бизнеса

ФИРМЕН ПРОФИЛ

АРХЦЕНТЪР А ООД

4002 Пловдив
бул. Васил Априлов 124A
тел.:
+359 32 96 95 94
факс:
+359 32 96 00 48
GSM:
+359 888 641 039; +359 899 920 815
e-mail:
archcenter_a@abv.bg

www.bauzentrum.bg


Основна дейност на Архцентър-А  ООД - проектиране, дизайн, офис обзавеждане, строително- монтажни работи, инженеринг и строителни системи и търговия на едро и дребно със строителни системи, елементи и материали.

Фирмата успешно се сертифицира по ISO 9001:2008, като по този начин въвед е система за управление на качеството на цялостната си дейност и това ни прави по-гъвкави в пазарната икономика.

Архцентър-А ООД разполага с екипи от квалифицирани:

   - Инженери и специалисти изършващи стоителната дейност на фирмата, реализиращи на практика проектните идеи;
    - Търговци – консултанти, готови да предложат на клиентите цялостни системи в строителството;
   - Провеждани са обучения и квалификационни срещи на инженери от фирмата във Германия, а монтажниците притежават сертификати от немския институт.

Изхождайки от горепосочените квалификации на екипа от инженери и монтажници може да се разчита за:
    - Прецизно изпълнеие на архитектурните и дизайнерските решения;
    - Технонологичност, ефективност и качетсво на строителния процесл

Архитектите на фирмата са с богат опит в търсене на нови идеи и професионални решения за интериора. Те са на разположение за:

    - Нестандартни интериорни пластични решения;
    - Изящни и неповторими форми;
    - Комфорт и оригинално осветление.

Архцентър- А ООД специализира главно с изготвянето на готов строителен продукт - цялостно завършени обекти “до ключ” интериорни решения, дизайн и обзавеждане. Дейността на дружеството обхваща всички етапи на строителния процес- в това число проучване и комплексно проектиране, изпълнение на всички видове строителство - монтажни работи, интериорни решения, дизайн и обзавеждане.

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright