Начало Новини Иновативни валяци от Hamm

Иновативни валяци от Hamm

hammПроизводителят на валяци и съоръжения за уплътняване Hamm представя иновации във всички продуктови сегменти, включително някои световни премиери. Спектърът варира от нова серия гумени колела през първия тандем валяк с истински разделен барабан до многобройни нови възможности за уплътняване при земни работи.

hammГумите на HP са една от световните премиери на Hamm. Всички модели в новата серия са базирани на платформа, която се стреми да съчетае доказаните предимства с атрактивни нови продукти. Валяците HP предлагат на водачите просто, интуитивно управление и ергономично оптимизирана кабина. Дизайнът с асиметрична рамка, заедно с добре обмислени детайли в конструкцията на машината, трябва да осигури оптимална компресия и отлична видимост по всяко време.

hammHamm разширява още повече своята гъвкавост при баластирането с комплекти от предварително изработени баластни тела с различни тегла. Има и нови решения за пръскане на вода и добавки: предлага големи резервоари, но също и стандартно зареждане с налягане, голям допълнителен резервоар за вода, който може да се използва и като баласт, и удобен и ефективен препарат за добавки.

Гумените ролки за валяците HP ще се предлагат в няколко основни версии (HP 180 / HP 180i и HP 280 / HP 280i) с работно тегло между 8 и 28 t.

За повече информация: Hamm