Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог. Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 97

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални енергоспестяващи решения за изолация във всяка област – от мазето до тавана.

ВИ ДЖИ ЕФ ЕООД

ВИ ДЖИ ЕФ ЕООДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Ви Джи Еф ООД е сред водещите фирми в България, специализирана в областта на консултациите, доставката и инженеринга на иновативни строителни решения в няколко основни направления: - системи за инфраструктурни проекти и обекти по опазване на околната среда; - системи за ландшафт и зелена инфраструктура; - хидроизолационни системи за промишлено, гражданско и инфраструктурно строителство; - интегрирани фотоволтаични системи за плоски и скатни покриви.

КАОЛИН ЕАД

КАОЛИН ЕАДPromoted

Строителни материали

Добив на каолинови пясъци, каолин, минерални пълнители, пясъци и нерудни суровини, геологопроучвателна дейност, доставчик на иновационни решения с приложение в керамиката, стъклото, строителството и грижата за околната среда.

ЛИКАТА БГ ООД

ЛИКАТА БГ ООДPromoted

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни материалиСтроителни смеси

От началото на 2007 г. фирма Ликата БГ ООД е официален представител на италианския производител на строителни материали Licata S.p.A.

ПЛАСТИМО АД

ПЛАСТИМО АДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Рождената дата на Пластимо АД е 04.10.1964 г., когато предприятието започва производствената си дейност в гр. Самоков (на 60 км от София и на 10 км от Боровец). Навлизайки в петото си десетилетие, Пластимо работи със самочувствието на утвърден производител и бизнес–партньор. Заедно с това Пластимо притежава остър нюх към бурното развитие на технологиите, както и към все по–голямата диверсификация на потребителското търсене. Затова технологичното обновление в Пластимо е непрекъснат процес, а удовлетворяването на специфичната потребност на клиента — закон.

СИНИАТ

СИНИАТPromoted

Строителни материали

Експертът за продукти в сухото строителство

АЛАТИ

АЛАТИ

АксесоариБои, лакове, латексиИзолацииСтроителни материалиСтроителни смеси

Създаден през 2004 година, строителен хипермаркет „Алати” е собственост на фирмата „Керамик Груп” ЕООД, която е официален дистрибутор на „Видима” – Севлиево, „Идеал Стандарт”, „Рока България”, „Хан Аспарух”, „Изида”, както и вносител на „Рока” – Испания, „Керко” – Словения и редица други известни европейски марки.Това дава възможност в хипермаркет „Алати” да се гарантира богат асортимент на конкурентни заводски цени.

АЛКОПАРК ЕООД

АЛКОПАРК ЕООД

ИзолацииСтроителни материали

Доставка и монтаж на полиуретанови и минерално-ватни сандвич панели; Сандвич панели за хладилни камери; Трапецовидна ламарина; Алуминиев композитен материал; Керамични фасадни плочки; Перфорирани метални листове.

АНГРО ООД

АНГРО ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Дружество „АНГРО” е създадено през месец февруари 1991г. Започва дейността си с търговия на едро и внос на стоки. През 1993г. открива агенциа за недвижими имоти, която до 1999г. е една от водещите в София. През 1995г. навлиза в строителния бизнес с проектиране, консултатски услуги и довършително -  ремонтни дейности. В началото на 1999г. започва търговия със строителни материали. Дружество „АНГРО” е официален вносител на строителни материали и дистрибутор на муждународно известни фирми в областта на строителството. През 2005г. регистрира  дъщерните фирми  - „АНГРО” ООД и „АНГРО И КО” ЕООД,  които заедно със СД „АНГРО-ХРИСТОВ И СИЕ” образуват сдружението „АНГРО ГРУП”. В периода 2005г. – 2006г. фирма „АНГРО” е официален спонсор на волейболния клуб „ЦСКА” – жени, шампион на България за 2005г. През 2006г. компанията възстановява дейността на Агенцията за недвижими имоти. През 2007/2008 година в новия завод на „АНГРО” ООД започва производство на собствена марка строителни лепила „АНГРО". „АНГРО ГРУП” притежава над 20 000кв.м. складови площи и над 100 000кв.м. земеделски земи. Компанията има собствен автопарк, състоящ се от различни по големина товарни автомобили, съобразени с нуждите на клиента и спецификата на обекта. В момента „АНГРО” осигурява над 60 работни места.

АРХЦЕНТЪР-А ООД

АРХЦЕНТЪР-А ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

Архцентър-А ООД специализира главно с изготвянето на готов строителен продукт- цялостно завършени обекти “до ключ” интериорни решения, дизайн и обзавеждане. Дейността на дружеството обхваща всички етапи на строителния процес- в това число проучване и комплексно проектиране, изпълнение на всички видове строителство- монтажни работи, интериорни решения, дизайн и обзавеждане.

АТЕК-СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ООД

АТЕК-СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ООД

ИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни фирмиФасади

Фирма “ATEK – Строителни Системи” ООД е основана през 2003 г. с основен предмет на дейност доставка и монтаж на системи за сухо строителство (предстенни обшивки, преградни стени и окачени тавани от гипскартон), окачени минерал-фазер растерни тавани 600/600 мм и 1200/600 мм, битумни хидроизолации на основи, плоски и скатни покриви, PVC и TPO хидроизолации, топлоизолации от екструдиран полистирол (XPS) и експандиран полистирол (EPS), каменни минерални вати и стъклени минерални вати. Фирмата разполага със собствени квалифицирани монтажни бригади за полагане на системи за хидроизолации по мостове, съоръжения и виадукти, системи за сухо строителство, окачени тавани, топлоизолации и подови настилки.

[/vc_column]
[/vc_row]