Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог. Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 100

ДЖИ И ДЖИ КОНСТРУКТ ЕООД

ДЖИ И ДЖИ КОНСТРУКТ ЕООД

Настилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни фирми

През 2007 г. е основана фирмата "Джи и Джи кунструкт ЕООД" гр. Враца. Още от самото начало основната дейност на фирмата е: качествен монтаж на модулни преградни стени, гипсокартон, двоен под, окачени тавани, нестандартни и сложни изпълнения от гипсокартон и всичко свързано със сухото строителство, вътрешно боядисване.

ДИМАКС ООД

ДИМАКС ООД

Настилки и облицовкиСтроителни фирми

Димакс ООД  е официален дистрибутор на PVC подови настилки и стенни покрития за България на Великобританската компания POLYFLOR, една от водещите световни компании, производители на подови и стенни покрития.

ДОН КОНСТРАКШЪН ПРОДУКТС БЪЛГАРИЯ ЕАД

ДОН КОНСТРАКШЪН ПРОДУКТС БЪЛГАРИЯ ЕАД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Don Construction Products служи на строителната индустрия повече от 80 години с опита си в разработването, производството и доставките на високотехнологични строителни продукти. С филиали в различни части на света, DCP е компания с глобално представяне и обслужва клиенти в повече от 35 държави. Всички производства са в съответствие с най-високите стандарти за качество и са ангажирани с опазване на околната среда. Бизнес посоките на компанията се обслужват от високо квалифицирани специалисти, които предлагат помощ на архитекти, проектанти, консултанти и изпълнители. Специализираните отдели на DCP са готови да осигурят спецификации по проекти, които покриват всички местни условия и изисквания.

ЕВРОМИКС

ЕВРОМИКС

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни смеси

EURO MIX е сред водещите български производители на сухи строителни смеси-продукти, чието качество отговаря напълно на стандартите и изискванията на европейския пазар. Продуктите EURO MIX присъстват повече от 10 години на българския пазар. Добрият производствен опит, съвременните технологии и коректното партньорство ни дават възможност да прилагаме най-ефективните практики в сферата на строителството.

ЕВРОПОДОВЕ ЕООД

ЕВРОПОДОВЕ ЕООД

Настилки и облицовки

Фирмата е специализирана в доставката и монтажа на PVC/Винилови подови настилки и стенни покрития, както за обществено приложение така и за дома.

ЕКО СТРОЙ 94 ООД

ЕКО СТРОЙ 94 ООД

ИзолацииНастилки и облицовки

Внос и търговия с коркови изделия. Предназначени основно за подове, декорация, изолация и строителни цели.

ЕКОЗИД ООД

ЕКОЗИД ООД

ИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни фирми

"ЕКОЗИД" е дружество с ограничена отговорност и предмет на дейност Проектиране и Строителство на сглобяеми сгради с дървена скелетно-гредова конструкция.

ЕКОСТРОЙ-ЧОЛАКОВИ ЕООД

ЕКОСТРОЙ-ЧОЛАКОВИ ЕООД

ИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни фирми

Фирмата е създадена през 1994г от инж. Евгени Чакалов. Първите 10 години изпълнява промишлени обекти и  ремонти в химическата и фармацефтичната промишленост. Фирмата се специализира в областта на строителната химия с продуктите и технологиите на SIKA AG. След създаването на Сика-България фирмата “Екострой-Чакалови" ЕООД става официален апликатор на Сика.

ЕЛТЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕЛТЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Настилки и облицовки

Фирмата е с над 30 годишен опит в специализираното заводско производство на транспортни опаковки, преградни стени за санитарни помещения, мрежи и фолиа за скелета и строителни изолации.

ЕМАЙЛХИМ АД

ЕМАЙЛХИМ АД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Акционерно дружество "Емайлхим" е основано през 1991 год. Регистрирано е във фирменото отделение на Софийски окръжен съд съгласно Търговския закон на Република България. От 1997 год. дружеството е 100% частна собственост и се управлява от тричленен съвет на директорите. Предмета на дейност на дружеството е: Производство на лакови покрития за метален амбалаж с приложение в консервната, фармацевтичната и козметична промишлености, както и производство на широка гама антикорозионни покрития за черни, цветни метали и бетон, изолационни системи, саморазливни подови настилки, полимер-бетон, грундове, бои и лакове за метал, бетон, стъклопласти. Всички суровини и материали използвани в производството са с гарантирано качество и съответстват на стандартите - ASTM, DIN и ISO. Дружеството развива дейността си на една производствена площадка намираща се в непосредствена близост до с. Петърч община Костинброд на 15 км. западно от гр. София. Фирмата разполага със съвременно технологично оборудване, даващо възможност за големи производствени обеми, като развойната дейност се осъществява от високо квалифицирани специалисти, ползващи модерно лабораторно оборудване от реномирани световни фирми. Благодарение на дългогодишния си производствен опит и модерно оборудване дружеството може бързо да пренастройва технологичините си процеси и рецептурни състави, съобразявайки се със изискванията на своите клиенти, при гарантирано качество и атрактивни цени. Производствената дейност е организирана така, че да не замърсява водите, почвата и въздуха в региона, за което има издадена екологична оценка от Министерството на околната среда и водите на Република България.

ЕН АР ДЖИ ПОЛИМЕРТЕХ  ООД

ЕН АР ДЖИ ПОЛИМЕРТЕХ ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Фирма "ЕН АР ДЖИ ПРОГРЕС" ЕООД е създадена през 2005 година и е приемник и продължител на фирма "ЕН АР ДЖИ" ЕООД. Компанията е водеща в областта на полагането на защитни покрития

ЕН СИ ДЖИ

ЕН СИ ДЖИ

Настилки и облицовки

Допълнителни телефони за контакт:

[/vc_column]
[/vc_row]