Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог. Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 100

БОРО ТЕРАКОЛ ООД

БОРО ТЕРАКОЛ ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Фирма "Боро" е основана през 1991 г. с предмет на дейност - производство на сухи строителни смеси и по конкретно циментови лепила за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фугите на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др.

БОШНАКОВ ЕООД

БОШНАКОВ ЕООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Строителен Хипермаркет. Търговия със строителни материали, стоки за ремонта, бита и домакинството

ВАДЖО КОМЕРС ООД

ВАДЖО КОМЕРС ООД

Бои, лакове, латексиВодопровод и каналИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

"ВАДЖО КОМЕРС" ООД е създадена през 1994 година. Основна дейност на фирмата е търговия със строителни материали. Притежава шест склада за строителни материали в София и по един в градовете: Варна, Созопол, Смолян, Момчилград и Банско.

ВАМКО ООД

ВАМКО ООД

Бои, лакове, латексиНастилки и облицовки

Фирма „ВАМКО-94” ООД повече от десет години е изключителен представител на бои, лакове и други продукти с търговски марки LEVIS, SIKKENS, TRIMETAL, MIPA и PROCOLOR на концерна AKZO NOBEL. За този период фирмата е изградила удобна дистрибуторска мрежа обслужваща както клиенти на дребно, така и бизнес клиенти.

ВЕСТА ИНД ООД

ВЕСТА ИНД ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

“Веста Инд” ООД е български производител и доставчик на строителни материали за шлайфани бетонови настилки – повърхностни втвърдители TOPFLOOR (посипки), импрегнатори, грундове, полипропиленови фибри, полимерни фибри, стоманени фибри; мазани хидроизолации, набъбваща бентонитова лента HYDROBENT; химически добавки за бетон.

ВОКС ПРОФИЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ВОКС ПРОФИЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ИзолацииНастилки и облицовкиФасади

VOX Profile работи на пазара за строителни материали и продукти за обзавеждане от 1992г. Опитните ни служители и внимателната ни инвестиционна стратегия са ни превърнали във водеща полска компания, лидер в производството на PVC профили.

ГЕРМАНТ  ЕООД

ГЕРМАНТ ЕООД

Настилки и облицовкиСтроителни фирми

ГЕРМАНТ ЕООД проектира, произвежда, продава и монтира камини с водни и въздушни отоплителни инсталации, барбекюта, градински чешми, фонтани, балюстради, барплотове, стъпала. БИОКАМИНИ, ЕЛКТРИЧЕСКИ И ГАЗОВИ КАМИНИ. ТЕРМОПОМПИ, ЧИЛЪРИ. СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ, КЪЩИ НА ВОДА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ – ЕВРОХАУС. Извършва довършителни и ремонтно-строителни работи.Хоризонтални и вертикални настилки, вътрешни и външни облицовки с камък на фасади, магазини, заведения, хотели, сгради.Художествена изработка на метални решетки, огради, парапети, пожарни стълби, външни стълби, метални халета и др.Работи с естествени материали БВК /бял врачански камък/, МЛК /мушалкалк/, тъг, мрамори, италиански гранити. Горивните камери са българско и френско производство. Българските камери са производство на ГЕРКАНД ООД - гр.Пещера, „Прити” и др. Мощността на камерите е от 8kw до 36kw с водна и въздушна риза. Френските камери са производство на фирми със 100 годишни традиции в бранша - PHILIPPE", "GODIN", "FABRILOR" и "LAUDEL". Мощността на камерите е от 8,5kW до 24kW с водна или въздушна риза. Френските производители предлагат и горивни камери на газ или комбинирани на дърва и нафта.Камините "ГЕРМАНТ" правят контакта с огъня източник на настроение, отмора и уют. Отличават се с оригиналност и отлична изработка. Дават възможност на клиентите да изградят неповторим стил в дома, офиса, хотела.

ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД

ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Компанията DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE von Robert Murjahn GmbH & Co. KG е един от най-големите производители в Европа в областта на бои и довършителни материали в строителството. DAW Германия е семейна фирма с история на повече от 110 години; CAPAROL производственият обект в Ober - Ramstadt е един от най-модерните и иновативни професионални производствени завода за боя, като се използва революционна технология и щадящи околната среда продукти.

ДЕН БРАВЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД

ДЕН БРАВЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

Ден Бравен Сийлантс е мултинационална компания, свтовен лидер в професионалните изолации, имаща над 800 работници и служители. Централният офис и голяма част от производството са базирани в град Остерхут, Холандия. Освен това към групировката се числят и 10 производствени звена, 20 търговски представителства в различни страни и 2 бази за развитие и разработване на нови продукти.

ДЕНЕБ АД

ДЕНЕБ АД

Бои, лакове, латексиНастилки и облицовкиСтроителни смеси

Завод "ДЕНЕЛ" е изграден по немска технология и е оборудван с най-модерни съоръжения (основните възли са внесени от Германия, Англия, Канада) по всички европейски стандарти за производство на сухи строителни смеси - циментови лепила за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси, мазилки на циментова основа и др. От 2007г. завод "ДЕНЕЛ" разшири своята производствена гама, като пусна на пазара латексни бои с интериорно и екстериорно приложение. Фирмата разполага с модерно оборудвани лаборатории за разработка на нови продукти и непрекъснат контрол на входящите суровини и готовата продукция. Производственият процес е напълно автоматизиран. Всички тези неща определят завод "ДЕНЕЛ" като един от водещите производители на строителни материали в страната.

ДЖЕРАМИС ООД

ДЖЕРАМИС ООД

ИзолацииНастилки и облицовки

"Джерамис” ООД е основана през месец февруари 2006 год. от Мартин Славейков Трайков и Александър Юлиев Давчев. Организацията е официален представител на световно известният лидер в производството на PVC подови настилки и стенни покрития „Gerflor”- Франция, които имат широко приложение в строителството.

[/vc_column]
[/vc_row]