Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог. Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 1231

АВТЕЛУС

АВТЕЛУС

ОВК

Фирмата е създадена през 1996 г. в град София. Специализирана е в проектиране, консултация, монтаж, доставка и сервизно обслужване на климатична и хладилна техника.

АГЕНЦИЯ ДОГРАМИ И ФАСАДИ ООД

АГЕНЦИЯ ДОГРАМИ И ФАСАДИ ООД

Дограми и стъклопакетиФасади

Агенция дограми и фасади ООД се занимава с производство и монтаж на алуминиева, пластмасова дограма и окачени фасади от еталбонд, дърво, керамика, камък и др.

АГЕНЦИЯ МИТЕВ-РАДУЛОВ ООД

АГЕНЦИЯ МИТЕВ-РАДУЛОВ ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакети

"АГЕНЦИЯ МИТЕВ-РАДУЛОВ ООД" - изключителен представител за България на PVC профилни системи за врати и прозорци Salamander.

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Агнесика Пласт ООД е създадена през 2004 г. Фирмата осъществява всеобхватна и широко разгърната дейност в областта на проектирането и производството на PVC и алуминиева дограма, стъклопакети, щори и окачени фасади. Агнесика Пласт е директен вносител и оторизиран производител на PVC прозоречни системи от търговската марка Koemmerling, притежава сертификат за най-високо качество на продукцията и услугите. Във фирмата е внедрена и се прилага Система за управление на качеството ISO 9001/2000 г. (регистр. No на Сертификат 7510040051). В съответствие с изискванията на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствията на строителните продукти Агнесика Пласт притежава Българско техническо одобрение ( БТО 04.44/2004) както и протокол от първоначално изпитване на типа продукт No 011-НСИОССП-04.168/2004 г., като положителна оценка на годността за влагане в строежите на продуктите си.

АГРО КОМЕРС ООД

АГРО КОМЕРС ООД

Водопровод и каналОВК

Фирма Агро Комерс ООД предлага на своите клиенти електрически водни помпи и помпено оборудване на фирмите PEDROLLO, COMEX, WILO и др., които намират приложение както за поливните системи които предлага, така и за промишлено и битово водоснабдяване.

АДАКС-ПЕРГО АД

АДАКС-ПЕРГО АД

ОВК

Производство и продажба на електрически отоплителни панели ADAX - Норвегия.

АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

ОВК

Дейността на фирма “Адара Инженеринг” ЕООД е в три основни направления: - помпи и помпени системи; - вакуум-помпи и системи; - автоматика ниско и средно напрежение.

АДИНИКС ЕООД

АДИНИКС ЕООД

Строителни фирми

Нашата строителна фирма е специализирана в цялостното изграждане и ремонт на покриви, качествена хидроизолация и цялостна грижа за покрива.

АЕРО КОНЦЕПТ ИНЖЕНЕРИНГ

АЕРО КОНЦЕПТ ИНЖЕНЕРИНГ

ОВК

Сервиз за климатици и вентилация в Пловдив. Извършва достака и монтаж на климатици и изграждане на системи за вентилация.

АЕРОФЛЕКС

АЕРОФЛЕКС

Водопровод и каналОВК

Аерофлекс® е термоизолация на базата на EPDM (Ethylen Propylen Diene Monomer), състояща се от леки еластомери със затворено клетъчна структура, специално проектирана за централни охладителни или отоплителни системи, включващи в състава си водопроводи за студена и гореща вода, въздуховоди за горещ и студен въздух в системите HVAC & R (отоплители, вентилационни климатични системи) с цел спестяване на енергия и избягване на проблема с кондензацията.

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

Строителни фирми

Фирма Ай Би Би Ес ЕООД е създадена февруари 2007 год. Посредством сайта си energyaudit.bg основната дейност, в която сме се специализирали и предлагаме е термографско обследване на сгради и откриване на течове по покриви на сгради. Термографията е най ценното средство за диагностика при превантивна поддръжка. С помоща на професионалната термографска камера Flir и  микровълнов датчик, с който фирмата ни е оборудвана много точно локализирваме и откриваме влага и скрити течове в жилища и ВиК инсталации, загуба и кражба на топлинна енергия, повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи и др. По този начин се спестяват средства от строително ремонтни дейности. Винаги е по-добре да се направи само частичен ремонт и то на точното за целта място, което ние ще установим. Фирмата ни има и локализатор на течове за покриви на сгради. С него могат да се открият областите на покрив, който тече но не се вижда визуално. Ако се хване достатъчно рано, най-засегнатият район на покрива може да се изолира и ремонтира и по този начин да се спестях пари от полагането на хидроизолация на целия покрив.

[/vc_column]
[/vc_row]