Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог. Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 1231

ТРАКОН БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТРАКОН БЪЛГАРИЯ ЕООДPromoted

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни смеси

Tракон България ЕООД е основана през 2008 г. като компания на Plena Group, шведска фамилна инвестиционна компания, със стратегия за развитие на производството и продажбите на строителни материали под марка Thrakon в Югоизточна Европа.

ЧЕХ ПЛАСТ ООД

ЧЕХ ПЛАСТ ООДPromoted

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Чех Пласт е създадена през 2000 г., като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

ОВКФасади

Благодарение на тясното сътрудничество с архитекти, дизайнери и водещи световни производители, ние имаме привилегията непрекъснато да придобиваме знания за иновативни материали и проекти в сферата на  окачените вентилирани фасади и водно подово отопление.

А-КОЛОР СИСТЕМС ЕООД

А-КОЛОР СИСТЕМС ЕООД

Бои, лакове, латексиСтроителни смеси

КОЛОР СИСТЕМС ЕООД е съвременна модерна компания, създадена през 1997 год., специализирана във внос, търговия и изпълнение на декоративни бои и мазилки.

А-ПРОЕКТ ООД

А-ПРОЕКТ ООД

Архитекти и проектанти

Архитектура, интериор, дизайн. Екип с висока квалификация, специализиран в комплексно проектиране на жилищни, обществени, промишлени сгради и хотели. Проекти отговарящи на стандартите за ефективност, функционалност и стил.

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

Водопровод и каналОВК

А.М.Е. България ЕООД е дъщерна фирма на австрийския А.М.Е. Holding GmbH и е специализирана в проектирането и изграждането на отоплителни, хладилни, водопроводни, климатични и вентилационни инсталации, на сградна и индустриална автоматизация, както и на противопожарни, спринклерни системи, електроинсталации и системи за комуникация.

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

Водопровод и каналИзолацииСтроителни фирми

Дейността на фирмата е промишлено и гражданско проектиране, конструиране и изпълнение на нестандартно оборудване, ремонтно-строителни и инсталационни работи, всякакви довършителни работи по граждански и обществени обекти, луксозни ремонти на магазини, офиси и жилища.

АБЕЛИД ЕООД

АБЕЛИД ЕООД

Изолации

Абелид е единствен представител за България на “BRIANZA PLASTICA” SpA – Италия. “BRIANZA PLASTICA” е специализирана в иновациите и производството на продукти за изграждане и изолиране на покриви. Тя има няколко завода в Европа и десетки представителства в различни страни.

АБИ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД

АБИ - ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Изолации

Аби инженеринг е фирма с основна дейност строителство до ключ на сгради и съоръжения. Наличието на висококвалифицирани кадри дава възможност за извършване на специфични видове строително-монтажни работи в съкратени срокове на високо качество.

АВАЛ-М ЕООД

АВАЛ-М ЕООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакети

Изработка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, щори, охранителни ролетки и леки метални конструкцйи.Търговия на едро с Хидрофобен шперплат.

АВАЛОН ИНДЪСТРИ АД

АВАЛОН ИНДЪСТРИ АД

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни смеси

Производствена база: 7070 Ряхово, област Русе , ул. Кирил и Методий 23, тел.: +359 885 059 005

АВИС БИЛД ЕООД

АВИС БИЛД ЕООД

Бои, лакове, латексиСтроителни смеси

Фирмата предлага: бои, латекс, мазилки, пътна маркировка, фасадни бои, лакове, терпентин боров, балсамов, колофон, катран, ленено масло, лепила. Eмайллакове, грундове за метал и дърво на алкидна и водна основа, разредители амв, мрт, епоксидни и полиуретанови покрития, импрегнатори, сикативи, силиконови и полимерни мазилки, шеллак, боров катран, термолепила.

[/vc_column]
[/vc_row]