Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог. Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 1230

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални енергоспестяващи решения за изолация във всяка област – от мазето до тавана.

БРАМАК  ПС ЕООД

БРАМАК ПС ЕООДPromoted

Изолации

Брамак Покривни Системи ЕООД е специализирана в производство и реализация на бетонови керемиди, капаци и аксесоари за вентилиране, аспирация, осветяване, сигурност на всякакъв вид покриви. Брамак Покривни Системи ЕООД е водещият специалист за комплексни решения на покрива. Всичко от една ръка: от керемиди и специални изделия до покривни принадлежности и висококачествено сервизно обслужване.

ВИ ДЖИ ЕФ ЕООД

ВИ ДЖИ ЕФ ЕООДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Ви Джи Еф ООД е сред водещите фирми в България, специализирана в областта на консултациите, доставката и инженеринга на иновативни строителни решения в няколко основни направления: - системи за инфраструктурни проекти и обекти по опазване на околната среда; - системи за ландшафт и зелена инфраструктура; - хидроизолационни системи за промишлено, гражданско и инфраструктурно строителство; - интегрирани фотоволтаични системи за плоски и скатни покриви.

ЕСХА БЪЛГАРИЯ ООД

ЕСХА БЪЛГАРИЯ ООДPromoted

ИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни смеси

Името ЕСХА произхожда от първите букви на имената на Смит и Холандер, основали компанията в Холандия през 1927 г.

ЛИКАТА БГ ООД

ЛИКАТА БГ ООДPromoted

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни материалиСтроителни смеси

От началото на 2007 г. фирма Ликата БГ ООД е официален представител на италианския производител на строителни материали Licata S.p.A.

МАРИСАН И КОЛЕВ АД

МАРИСАН И КОЛЕВ АДPromoted

АксесоариБои, лакове, латексиИзолацииСтроителни смеси

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството.

ПЛАСТИМО АД

ПЛАСТИМО АДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Рождената дата на Пластимо АД е 04.10.1964 г., когато предприятието започва производствената си дейност в гр. Самоков (на 60 км от София и на 10 км от Боровец). Навлизайки в петото си десетилетие, Пластимо работи със самочувствието на утвърден производител и бизнес–партньор. Заедно с това Пластимо притежава остър нюх към бурното развитие на технологиите, както и към все по–голямата диверсификация на потребителското търсене. Затова технологичното обновление в Пластимо е непрекъснат процес, а удовлетворяването на специфичната потребност на клиента — закон.

РЬОФИКС ЕООД

РЬОФИКС ЕООДPromoted

Строителни смеси

РЬОФИКС ЕООД е дъщерна фирма на RÖFIX AG Австрия, част от немския холдинг FIXIT GRUPPE. Компанията е реномиран производител на строителни материали и системи с над 125 годишна история и 62 представителства в Европа. На българския пазар фирмата е от 2003 г. и през тези 14 г. не спира да се развива, да мисли в перспектива, да се стреми да следва и дори да изпреварва тенденциите в строителството. Двата завода на RÖFIX в гр. Септември и в гр. Нови пазар работят с пълен капацитет. Продукти се предлагат в над 200 складови бази на партньори в цялата страната.

СИЛИКО ООД

СИЛИКО ООДPromoted

Дограми и стъклопакетиИзолации

Силико ООД – продължава дейността на Балкан Кемикъл Дистрибюшън ЕООД в областта на дистрибуцията на консумативи за стъклопакети и специализирани силиконови лепила и уплътнители.

СИНИАТ

СИНИАТPromoted

Строителни материали

Експертът за продукти в сухото строителство

ТРАКОН БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТРАКОН БЪЛГАРИЯ ЕООДPromoted

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни смеси

Tракон България ЕООД е основана през 2008 г. като компания на Plena Group, шведска фамилна инвестиционна компания, със стратегия за развитие на производството и продажбите на строителни материали под марка Thrakon в Югоизточна Европа.

ЧЕХ ПЛАСТ ООД

ЧЕХ ПЛАСТ ООДPromoted

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Чех Пласт е създадена през 2000 г., като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

[/vc_column]
[/vc_row]