Начало Новини „Джи Пи Груп“: Сатанизират ни, винаги сме спазвали законите

„Джи Пи Груп“: Сатанизират ни, винаги сме спазвали законите

Определени групи от хора, които имат определени интереси, ни вкарват в режим на карантина, изолират ни, заяви изпълнителният директор на компанията Владимир Житенски.

За първи път в ефир ръководството на фирмата „Джи Пи Груп“ говори за ремонтите в централната част на София, запорираните милиони и разследването на прокуратурата.

От фирмата обясниха и причината да се оттеглят от сделката за трасето на трамвай номер 5 за над 40 млн. лв.

„Сатанизират ни по този начин и разговорът ще продължи в съда“.

Винаги сме спазвали законите в тази страна, определени групи от хора, които имат определени интереси, ни сатанизират и ни вкарват в режим на карантина, изолират ни“, заяви изпълнителният директор на компанията Владимир Житенски в предаването „Здравей, България“ по NOVA.

„Последните обвинения, че сме свързани с убийството в Русе, които бяха отправени от някои политически лидери, мина всякакви граници. Беше брутално“, заяви Житенски.

Той обясни, че компанията сама е решила да се оттегли от спечеления търг за изграждането на тунел „Железница“, който е част от трасето на магистрала „Струма“.

България получи европейско финансиране за магистралата и ако не изпълни последната отсечка от трасето в срок, може да изгуби всички средства, получени за магистралата през последните години.

vesti.bg